fbpx

U bent vast in de wolken van onze cloudoplossingen.

Telefonie

 

Waar voor zeer veel consumenten hun vaste lijn inbegrepen is in een pack (ook al gebruiken ze die niet meer), is een vast telefoonnummer voor heel wat ondernemingen een must.

Ook de operatoren weten dit en zijn niet beschaamd om de verbruikte belminuten stevig door te rekenen aan de klant. Vaak wordt daarbij nog eens een dure investering in een telefooncentrale voorgesteld die om de x-aantal jaar toch weer de geest geeft. Bellen kost dus geld, zeer veel geld.

Doch kan er iets aan gedaan worden, u hoort het misschien in Keulen donderen als we het hebben over VOIP telefonie en PBX in de cloud, maar u moet ons geloven als we u vertellen dat dit DE oplossing kan betekenen binnen uw bedrijf. Het betekent immers een omschakeling van analoge naar digitale gesprekskwaliteit die vreemd genoeg goedkoper blijkt te zijn dan analoge telefonie. Een telefooncentrale hoeft u niet meer aan te schaffen want deze functioneert in de cloud.

Ongeacht het aantal medewerkers u heeft en waar ook ter wereld deze worden tewerkgesteld, men belt over één en hetzelfde door u gekozen nummer.

Misschien maakt wat we hier allemaal vertellen u bang voor de toekomst of is het nu wat moeilijk te snappen, toch twijfelen we er niet aan dat we u hieromtrent nieuwsgierig hebben gemaakt. Leuk om weten, informatie inwinnen kost bij ons niets! 

Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige invoer

OVER

Op De Besparingsmakelaar vertrouwen betekent nooit nog teveel betalen voor zaken waar u anders niet bij stilstaat.

Contact

E-mail

info @ besparingsmakelaar.be


Telefoon

+32.497 54 07 46


Adres

Reygaerdijkstraat 9 8630 Veurne, België