fbpx

Wij garanderen u een objectief energievergelijk.

Energieleverancier

 

Bij de Besparingsmakelaar zoeken wij een leverancier met de voor u beste prijs. Na een grondige analyse van uw eindafrekening en een continu opvolging van de marktprijzen bieden wij u immers een correct voorstel. Van zodra u dan beslist om de overstap te maken regelen wij alles! Zo heeft u geen last van een hoop papierwerk.

Eenmaal klant geworden van de Besparingsmakelaar zorgen wij voor een levenslange opvolging van uw verbruik, jaarlijks doen wij voor u een herziening van het energietarief en elk kwartaal berekenen wij of uw voorschot relevant is met uw verbruik. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan op de slotfactuur.

Elke dag opnieuw doen wij er alles aan om u als klant te laten besparen zonder te moeten inboeten in service. Wij worden immers uw persoonlijk contact voor al uw vragen omtrent uw verbruik, aanrekeningen, taxen, enz...

Door de objectieve en niet-exclusieve samenwerking met bijna elke energieleverancier kunnen wij u als klant steeds het beste voordeel bieden, onze tussenkomst is volledig kosteloos aangezien wij worden betaald door de energieleverancier om voor u een zorgeloze overstap te regelen.

Indien u ook wenst te genieten van een objectieve analyse, volstaat het om het onderstaand formulier in te vullen.

  

Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige captcha

Persoonlijk Advies

 

OVER

Op De Besparingsmakelaar vertrouwen betekent nooit nog teveel betalen voor zaken waar u anders niet bij stilstaat.

Contact

E-mail

info @ besparingsmakelaar.be


Telefoon

+32.497 54 07 46


Adres

Reygaerdijkstraat 9 8630 Veurne, België