fbpx

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen onze sector! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:
Please wait

LED-Verlichting, de beste uitvinding sinds de gloeilamp.

 

LED (Light Emitting Diode) is een technologie die haar oorsprong kent bij radio amateurs. Eén van deze radiopioniers ontdekte immers dat de kristaldetector (de ontvanger) licht kon geven.

Wat toen nog een zeer simplistische vorm van verlichting was, is nu uitgegroeid tot een algemene standaard. LED-verlichting is immers zeer milieuvriendelijk, duurzaam en verbruikt bijna geen elektriciteit. 

Iemand die op vandaag beweert dat LED enkel kan gebruikt worden in fabrieksruimtes door haar kille witte licht is vermoedelijk blijven stilstaan in de tijd, in de loop der jaren werd LED-verlichting verder verbeterd en het verschil met een klassieke gloeilamp is haast onzichtbaar geworden. Zo kunt u als consument genieten van alle voordelen die LED te bieden heeft zonder er de nadelen van te moeten ervaren.

Met een minimum aan investering kunt u overstappen op LED-verlichting in elke ruimte van uw woning of bedrijfspand en op die manier een mooie som besparen.

De Besparingsmakelaar heeft via haar partners een onnoemelijk grote waaier aan lampen, strips, verstralers, armaturen, buitenverlichting, enz...

Ook benieuwd naar wat LED-verlichting u kan opleveren? Vraag een vrijblijvende afspraak aan!Aanvraag Led
 

Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige invoer

OVER

Op De Besparingsmakelaar vertrouwen betekent nooit nog teveel betalen voor zaken waar u anders niet bij stilstaat.

Contact

E-mail

info @ besparingsmakelaar.be


Telefoon

+32.58 59 33 59


Adres

Reygaerdijkstraat 9 8630 Veurne, België