fbpx

90% van de Belgen betaalt teveel.

België behoort op vlak van telecommunicatie nog steeds tot de duurste landen van Europa. Logisch dus dat we hierop graag wel wat zouden willen besparen.

Echter merken wij op dat het niet altijd de hoge prijs is die ons de das omdoet, meestal werd ons destijds gewoon een pakket verkocht waarvan we meer dan de helft niet nodig hebben. Telecomwinkels zijn niet bezig met waar u nood aan heeft, hun doel bestaat er enkel en alleen uit om u een zo hoog mogelijk maandbedrag te laten betalen en zo het maximum aan aanbrengcommissie op te rapen.

Ze verdelen veelal exclusief voor één provider en kunnen u dus ook geen alternatief voorstel doen.

Bij de Besparingsmakelaar werken we anders! Aangezien wij niet gebonden zijn aan één enkele provider gaan we voor u op zoek naar de meest geschikte oplossing. Ook wij verdienen hier geld aan, dat ontkennen we niet, maar we zijn niet gebonden aan minimumtargets in verkoopcijfers. Hierdoor creëren we een grotere bewegingsvrijheid in onze keuze van de beste deal.

Wij stellen uw belang voorop, het is voor ons immers interessanter u voor vele jaren tevreden te houden van de service die wij bieden dan slechts één keer te kunnen "verkopen", want ongeacht voor welk product u via ons kiest wij krijgen van elk van de operatoren een vergoeding.

Zoals u ziet zijn wij transparant en spreken klare taal want we zijn van het principe dat enkel zo een langetermijnrelatie tussen u en de Besparingsmakelaar mogelijk kan worden gemaakt.


Internet is veruit het duurste onderdeel van uw telecomfactuur. Telecomwinkels bieden u het liefst iets aan waarmee het meest te verdienen valt in plaats van te kijken naar uw behoefte. Men biedt u een snelheid aan van +100 Mbps terwijl u via wifi slechts 1/3 van deze snelheid benut. Besluit, waarom niet het pakket wijzigen, minder betalen en toch genieten van een uitstekende kwaliteit?

Internet


Mobiele Telefonie is voor heel wat mensen een verslaving geworden, door de digitalisering van de aardbol, zijn we onlosmakelijk verbonden met onze smartphone. Maar heeft u voor uw gebruik wel het juiste tarief? De vele verschillende selecties belminuten, sms'en en gigabytes vliegen ons om de oren, wij helpen u om in dit doolhof wegwijs te geraken.

Smartphones


Vaste Telefonie is voor particulieren meestal inbegrepen in hun pakket. Echter voor veel bedrijven betekent de telefoonfactuur een serieuze streep door de rekening. Bij De Besparingsmakelaar bieden wij zowel oplossingen met goedkopere tarieven voor klassieke analoge telefoonlijn, klassieke fysieke telefooncentrales en zelf oplossingen in de cloud.

Telefonie


Televisie , haast ondenkbaar dat er geen meer in de living staat. Niet alleen de beeldkwalieit kende een enorme vooruitgang, ook ons kijkgedrag onderging drastische wijzigingen. We hebben keuze uit heel wat pakketten voor eigen interesses en mogen kiezen of we nu via kabel, internet/telefoonlijn of satelliet tv willen kijken. Wij toetsen met u af wat voor u nu de beste oplossing is.

Televisie

OVER

Op De Besparingsmakelaar vertrouwen betekent nooit nog teveel betalen voor zaken waar u anders niet bij stilstaat.

Contact

E-mail

info @ besparingsmakelaar.be


Telefoon

+32.497 54 07 46


Adres

Reygaerdijkstraat 9 8630 Veurne, België