fbpx

Zonnepanelen nog steeds een slimme zet.

zonnepanelen

 

Veel mensen denken dat investeren in zonnepanelen op vandaag niet meer interessant is, echter is dit een misopvatting, het gaat er gewoon wat eerlijker aan toe. Enkele jaren terug was er nog sprake van groenestroomcertificaten waardoor heel wat bedrijven grote sommen geld konden opstrijken op de rug van de belastingbetaler, er ontstond heel wat commotie rond dit topic en zonnepanelen werden (verkeerdelijk) als slechte belegging aanzien.

Investeren in zonnepanelen betekent de steeds duurder wordende energieprijs voor altijd bevriezen, de 100 euro van vandaag is immers niet die van morgen.

Stel uzelf nu eens voor dat u uw huidig maandelijks voorschot aan de energieleverancier kunt gebruiken om uw investering in fotovoltaïsche panelen te bekostigen. Dit doet u gedurende enkele jaren om daarna nooit nog te moeten betalen voor uw elektriciteit en/of uw verwarming! Ons lijkt het alvast een slimme zet!

In deze sector kunnen wij u opnieuw de objectiviteit bieden waar we voor staan, via verschillende kanalen gaan wij op zoek naar de beste koop. Hier is niet enkel prijs van belang, fv-panelen dienen vele jaren te presteren en kwaliteit is dus de belangrijkste factor in onze expertise.

Indien u erover nadenkt om op uw woning of bedrijfsgebouw zonnepanelen te leggen contacteer dan zeker De Besparingsmakelaar, wij komen bij u langs en maken een volledige analyse van uw verbruik en het aantal vereiste panelen afgewogen met onder andere windrichting, daktype, benodigde omvormer, soort panelen en nog veel meer aspecten die zullen leiden naar de meest geschikte offerte.

  

Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige Invoer
Ongeldige invoer

 

OVER

Op De Besparingsmakelaar vertrouwen betekent nooit nog teveel betalen voor zaken waar u anders niet bij stilstaat.

Contact

E-mail

info @ besparingsmakelaar.be


Telefoon

+32.497 54 07 46


Adres

Reygaerdijkstraat 9 8630 Veurne, België