fbpx

De energiefactuur, een grote hap uit het maandelijks budget

Dat gas en elektriciteit steeds duurder wordt moeten we u al lang niet meer vertellen, maar door de liberalisering van de markt en de ontwikkelde technologieën kan op de afrekening toch een grote besparing worden gecreëerd.

Nog steeds wordt menig energieleverancier en de overheid slapend rijk op de kap van de trouwe klant, meestal door onwetendheid of een gebrek aan kennis over wat ons elke maand opnieuw wordt aangerekend.

Via De Besparingsmakelaar bieden wij u enkele oplossingen die ook voor u een groot verschil kunnen maken.  


Energieleveranciers en de overheid worden slapend rijk op de kap van de trouwe klant, de overstap maken naar een andere leverancier is dan ook een eerste belangrijke stap. De Besparingsmakelaar werkt samen met bijna alle leveranciers en gaat voor u op zoek naar de beste prijs. Alle antwoorden op uw vragen krijgt u van ons persoonlijk, zo geniet u van een service die geen enkele klantendienst u kan bieden.

Energieleveranciers


Warmtepomp installeren in uw woning? Het zorgt voor een forse terugschroeving van uw gasfactuur! De aankoop van een warmtepomp is misschien niet de minste, toch kunnen we spreken van een forse besparing als het aankomst op het verwarmen van uw water en woning.

Warmtepomp


Zonnepanelen zijn, ondanks het wegvallen van de groenestroomcertificaten, op heden nog steeds interessant. Zonnepanelen kunnen worden gezien als een belegging zonder risico. Uw woning of bedrijfspand ondergaat een waardeverhoging en u bevriest uw energieprijs voor minstens 30 jaar. 

Zonnepanelen

 

OVER

Op De Besparingsmakelaar vertrouwen betekent nooit nog teveel betalen voor zaken waar u anders niet bij stilstaat.

Contact

E-mail

info @ besparingsmakelaar.be


Telefoon

+32.497 54 07 46


Adres

Reygaerdijkstraat 9 8630 Veurne, België