fbpx

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen onze sector! Schrijf u in op onze nieuwsbrief:
Please wait

De energiefactuur, een grote hap uit het maandelijks budget

Dat gas en elektriciteit steeds duurder wordt moeten we u al lang niet meer vertellen, maar door de liberalisering van de markt en de ontwikkelde technologieën kan op de afrekening toch een grote besparing worden gecreëerd.

Nog steeds wordt menig energieleverancier en de overheid slapend rijk op de kap van de trouwe klant, meestal door onwetendheid of een gebrek aan kennis over wat ons elke maand opnieuw wordt aangerekend.

Via De Besparingsmakelaar bieden wij u enkele oplossingen die ook voor u een groot verschil kunnen maken.  


Energieleveranciers en de overheid worden slapend rijk op de kap van de trouwe klant, de overstap maken naar een andere leverancier is dan ook een eerste belangrijke stap. De Besparingsmakelaar werkt samen met bijna alle leveranciers en gaat voor u op zoek naar de beste prijs. Alle antwoorden op uw vragen krijgt u van ons persoonlijk, zo geniet u van een service die geen enkele klantendienst u kan bieden.

Energieleveranciers


LED-verlichting zal uw elektriciteitsverbruik drastisch doen dalen, natuurlijk dient u hier wel een minimum aan investeringen te doen in LED-lampen. Doch, ondanks de investering zien we al vlug dat deze kost zichzelf terugbetaalt en dit meestal binnen de twee jaar. Na een plaatsbezoek bieden wij u de beste offerte.

LED


Zonnepanelen zijn, ondanks het wegvallen van de groenestroomcertificaten, op heden nog steeds interessant. Zonnepanelen kunnen worden gezien als een belegging zonder risico. Uw woning of bedrijfspand ondergaat een waardeverhoging en u bevriest uw energieprijs voor minstens 30 jaar. 

Zonnepanelen

OVER

Op De Besparingsmakelaar vertrouwen betekent nooit nog teveel betalen voor zaken waar u anders niet bij stilstaat.

Contact

E-mail

info @ besparingsmakelaar.be


Telefoon

+32.58 59 33 59


Adres

Reygaerdijkstraat 9 8630 Veurne, België